Projektnavn: EVA
Projektbeskrivelse: Stregkodesystem til indsamling af data af VVS-installatørers svende under arbejde hos kunder. Når svendene kommer hjem på kontoret og tømmer håndscanneren laves automatisk timeregnskab, fakturering af kunde, genbestilling af varer til bilen og eksport af data til installatørens økonomisystem. Systemet anvendes af mere end 600 daglige brugere.
Værktøj: Microsoft Visual FoxPro
Kunde: A & O Johansen - VVS Grossisten
Kunde URL: www.milox.dk

Teknologi: Implementering:
Stregkoder Projekt EVA anvender stregkoder til udskrift på bl.a. arbejdssedler, som derefter indscannes ved hjælp af OPTICON, SYMBOL og TWAIN håndscannere. Samtidig indscannes stregkoder fra varer som forbruges under arbejdet, samt stregkoder for timeforbrug, forbrugsmaterialer m.m. Ved hjemkomst tømmes håndscanneren, og der foretages automatisk genbestilling af forbrugte varer samt eksport af faktureringsdata til økonomisystem.
FTP kommunikation Projekt EVA anvender FTP kommunikation til levering af genbestillingsdata til A&O Johansen.
HTTP kommunikation Projekt EVA anvender HTTP kommunikation til download af nye varedata fra A & O Johansens hjemmeside. Kombineret med integration til ZIP filformatet, downloades en ZIP fil som så automatisk udpakkes og indlæses i systemet.
HTTP kommunikation Projekt EVA anvender HTTP kommunikation til levering af genbestillingsdata til A&O Johansen.
Integration til ZIP filer Projekt EVA anvender integration til ZIP filformatet i forbindelse med download af nye priser fra A & O Johansens hjemmeside. Der downloades en ZIP fil som automatisk udpakkes og indlæses i systemet.
Seriel kommunikation EVA anvender seriel kommunikation til kommunikation med håndscannere

 

Denne side er sidst opdateret 07-05-2002