Projektnavn: SA System
Projektbeskrivelse: Komplet Work Order system udviklet først i Visual FoxPro version 3.0, siden konverteret til 5.0 og 6.0 Systemet håndterer hele firmaets forretningsgang i forbindelse med reparation og vedligeholdelse af avionics-udstyr i fly, inklusive medarbejderes time- og ferieregnskab, eksport af data til økonomisystem, udskrift af fakturaer til kunder, afregning af arbejde og reservedele overført mellem afdelinger.
Værktøj: Microsoft Visual FoxPro
Kunde: Scandinavian Avionics A/S (The SA Group) med afdelinger i lufthavne i både Danmark, Sverige, Norge, Tjekkiet, Polen, Grækenland og USA.
Kunde URL: www.scanav.com

Teknologi: Implementering:
Integration til E-Mail SASystem anvender integration til E-Mail på bl.a. følgende måder: Ved nøglehændelser i systemet afsendes automatisk en mail til den person der er ansvarlig for at følge op på en hændelse. Der er mulighed for at afsende mails til leverandører og kunder direkte fra adressekartoteket.
Integration til Microsoft Word SASystem genererer tilbud ved hjælp af automatisering af Microsoft Word.
Internet integration SASystem har direkte adgang til leverandørers og kunders hjemmesider fra adressekartoteket.
Automatisk programopdatering SASystem har indbygget automatisk programopdatering over intranet. Når en bruger logger på systemet installeres automatisk sidste nye version af programmet.

 

Denne side er sidst opdateret 07-05-2002